dimarts, 10 de desembre del 2013

CELEBREM LA CASTANYADA!



 Vam arribar a l'escola bressol a les 15:30h, els pares dels nens ens van rebre amb els braços ben oberts, molt simpàtics i contens de tenir-nos allà amb ells.
Els nens van estar ballant i nosaltres ens vam relacionar amb els pares fins que l'Enric, un educador, va anunciar que vindria la castanyera. Pocs minuts més tard va arribar, va seure i la vam ajudar a repartir las castanyes, posar-les a les paperines i repartir-les a les famílies. Després de repartir totes les castanyes vam ajudar a la cuinera a posar el carro a fora i amb la Merche vam repartir les begudes i la coca. Vam acabar la festa passant una estona més amb els nens.








3 comentaris:

  1. A la festa ens ho vam passar super bé, varem gaudir tots plegats, famìlies, infants, educadors...vosaltres, i jo també.
    Vau ser uns "estupendos" anfitrions ; repartint les castanyes, el berenar.... i a l'hora parlàveu amb les famìlies,estàveu amb els "vostres i nostres infants" escoltant mùsica, ballant....
    I a l'hora d'acomiadar-nos de la festa, vaig tindre el plaer de conèixer a la mare d'En Edu, que m'expliacava que des de que en Edu ve a l'escola, li diu amb ella que li agradaria estudiar per a arribar a treballar com a monitor. La veritat que en Edu quan esta amb els infants al igual que els seus companyes, Quim, Victor, Carlos, Eric, mostra molta afectivitat envers els nens i les nenes.

    ResponElimina
  2. Este proyecto me encanta y la escuela es muy grande. Me gustaría trabajar aquí de monitor. Todos los monitores y niños son muy cariñosos. Estas navidades he pensado mucho en vosotros. Un beso muy grande de parte de EDU.

    ResponElimina