dimarts, 26 de novembre del 2013

9 d'octubre


Quan vam arribar vam veure tots els nens jugant al pati i nosaltres vam entrar a la llar on ens havien preparat un cartell de benvinguda. A continuació, ens van dur a la sala de professors i la Merche ens va dir que estaven molt contents de tenir-nos allà amb ells. Ens va preguntar si teníem gana i ens van convidar a esmorzar pastes,sucs i cacaolat. 


Després d'esmorzar ens van ensenyar tota la llar. És impressionant “es un hotel para niños” . Té de tot: espais per jugar, llits, gronxador, cuina, música... 
 
A cadascun de nosaltres ens van assignar una aula:
-En Víctor a l´aula dels Estels.
-L´Edu a l´aula del Sol.
-En Carlos a l´aula de la Lluna
-En Quim a l´aula dels Coets.
-L´Eric a l´aula dels Petits

Ens van presentar als nens, vam jugar i parlar amb ells, els vam ajudar a menjar (alguns van menjar puré i daltres espaguetis i peix) i després els vam posar a dormir.

Abans de marxar ens vam endur una gran sorpresa, ens van donar un quadre fet pels nens de cadascuna de les aules.

Opinió Personal:
-Eric: És una experiència molt bona i crec que aprendré molt més.
-Carlos: Em va agradar molt ajudar i jugar amb els nens.
-Víctor: És una experiència molt enriquidora. Em va agradar molt el cartell de benvinguda i la paret blava perquè em recorda al fons marí.
-Edu: Aquest projecte m'encanta perquè m'agraden molt els nens i cada dimecres li explico a la meva mare tot el que fem.
Quim: Em va agradar molt perquè em va fer sentir el mateix que si fos pare, que he de ser responsable d'una persona petita.

1 comentari:

  1. hola
    per a mi els dimecres també es un dia important i estic orgullós de compartir aquets moments amb vosaltres, ens veurem a l'escola per dinar però tot i així us desitjo BONES FESTES i feu bondat si no els reis...
    enric

    ResponElimina